Kysy lisää ja laaditaan tarpeen mukaan tarjous sinun työpaikallesi!

Ergonomiaselvitys istumatyöntekijöille

Istuminen tappaa – kuinka voisi tukea työntekijää jaksamaan paremmin ja vähentää istumatyönkuormitusta? Tilaamalla selvityksen saat: ohjausta ja neuvontaa työntekijöillesi istumatyön kuormituksesta, käytännön vinkkejä istumatyön kuormittavuuden vähentämiseksi sekä työn organisoimiseksi, sopimuksen mukaan apua tukien ja työpisteiden hankintoihin ergonomian kannalta työntekijöille sopivimmaksi. Lisäksi yhteenvetoraportti mitä on huomioitu, ohjattu ja hankittu työpaikalle.

Taukoliikuntaprojekti

Onko työ yksitoikkoista työpaikallasi? Kaipaatteko lisää yhteishenkeä ja elpymistä työpäivän lomaan? Olisiko taukoliikuntaprojekti tarpeen?

Taukoliikuntaprojekti pitää sisällään yhteisen taukoliikunnan aloittamisen, yrityksen työntekijöiden innostamisen taukoliikuntaan sekä taukoliikuntakansion, josta löytyy liikepankki taukoliikunnan jatkamiseen työntekijöiden parissa.

Liikkumis- ja toimintakykykartoitukset

Liikkumis- ja toimintakyky on tärkeää ikäihmisille. Kartoitukset tarpeen mukaan ikäihmisten liikkumis- ja toimintakyvystä sekä ohjaus iäkkäiden toimintakyvyn tukemiseen esimerkiksi palvelutaloissa. Yhteenvetoraportti tehdyistä liikkumis- ja toimintakyvyn testeistä sekä ohjauksesta arjen liikkumisen ja toimintakyvyn turvaamiseksi.

Liikkumis- ja toimintakykyä tukeva fysioterapia esim. palvelutaloille.

Liikkumis- ja toimintakykyä tukeva fysioterapia esimerkiksi leikkauksien jälkeiseen kuntoutukseen ikäihmisille tai liikunta- ja toimintakyvyn alennuttua. Käyntejä sopimuksen mukaan sekä yksittäisille ikäihmisille että ryhmille.

Ikääntyvien ryhmät

Ikääntyville ryhmät esimerkiksi palvelutaloille tai kerrostalojen kerhohuoneeseen. Ryhmissä harjoitellaan yhdessä tavoitteena liikkumis- ja toimintakyvyn ylläpitäminen tai parantaminen. Harjoitteet tähtäävät lihaskunnon ja -kestävyyden sekä tasapainon parantamiseen unohtamatta yhdessäoloa! Jos mietit ryhmän järjestämistä omassa talonyhtiössä, niin ota yhteyttä ja mietitään yhdessä lisää!