Akupunktio on vanha hoitomuoto ja peräisin Kiinasta. Akupunktiolla ärsytetään kehon vapaita hermopäätteitä eli kyseessä on ärsytyshoito. Akupunktio poistaa kipua paikallisesti eli puuduttaa ja nostaa yleisesti kipukynnystä. Se myös laukaisee lihasjännitystä ja laskee jopa pulssia ja verenpainetta. Paras pitkäaikainen hyöty akupunktiosta saadaan, kun hoitoon yhdistetään harjoittelu. 

Hieronta on yksi fysioterapian menetelmistä, jossa on tarkoitus lisätä lihaksen aineenvaihduntaa ja rentouttaa lihaksistoa erilaisin hierontaottein. Raskausajan hierontaan KiHy:llä on käytössä raskaustyyny, mikä mahdollistaa käsittelyt vatsamakuulla myös raskauden edetessä.

Purentalihasten käsittely kattaa suun liikkeiden tutkimisen, purentalihasten käsittelyn sekä ohjeet omatoimiseen hoitoon. Purentalihaksien käsittelyyn voi olla tarpeen, jos sinulla on suun aukeamisen kanssa ongelmia, leuan napsumista, päänsärkyjä tai narskuttelet hampaita.

Hierontaan, purentalihasten käsittelyyn ja akupunktioon voit tulla Kiropraktiikka ja Hyvinvointi Jyväskylän tiloihin Asemakatu 11a:han. Maksu yksityishenkilöille käteisellä tai pankkikortilla tai e-passilla/edenredillä/smartumilla.

Tutustu myös muihin palveluhintoihin!


Hinnat

Akupunktio ja hieronta Kiropraktiikka ja Hyvinvointi Jyväskylä tiloissa, Asemakatu 11A, 2krs.

  • Akupunktio 50 min – 40 e
  • Hieronta 25 min – 30 e (esim. niska-hartiaseudun hieronta)
  • Hieronta 50 min – 50 e (esim. koko selän ja niska-hartiaseudun hieronta)
  • Hieronta 70 min – 60 e (esim. alaraajojen hieronta, alaselkä)
  • Purentalihasten käsittely 50 min – 60 e

Hierontalahjakortit

Hierontalahjakortteja mahdollista ostaa Asemakadun toimipisteeseen.

Hierontalahjakortti sisältää lahjakortin, kirjekuoren sekä kortin toimituksen postitse 1. luokan postissa laskun maksamisen jälkeen. Lahjakortin ja postituksen hinta on 3 e valitun hieronnan keston lisäksi.

Hierontalahjakortti on voimassa vuoden.