Hieronta on yksi fysioterapian menetelmistä, jossa on tarkoitus lisätä lihaksen aineenvaihduntaa ja rentouttaa lihaksistoa erilaisin hierontaottein. Fascian eli sidekudoskalvokäsittelyt kuuluvat myös hieronnan alle. Kalvokäsittely hyödyttää mm. vatsalihasten erkaumassa ja osalle hyvä vaihtoehto tavallisen klassisen hieronnan sijasta. Hieronnasta kalvokäsittely eroaa mm.siinä, että liikettä voidaan käyttää käsittelyn apuna sekä jännealueita käsittelemällä saadaan lihasta rentoutettua (perustuen lihasten ”aistireseptoreihin”).

Raskausajan hierontaan KiHy:llä on käytössä raskaustyyny, mikä mahdollistaa käsittelyt vatsamakuulla myös raskauden edetessä.

Hierontaan voit tulla Kiropraktiikka ja Hyvinvointi Jyväskylän tiloihin Asemakatu 11a:han. Maksu yksityishenkilöille käteisellä tai pankkikortilla.

Tutustu myös muihin palveluhintoihin!


Hinnat

Akupunktio ja hieronta Kiropraktiikka ja Hyvinvointi Jyväskylä tiloissa, Asemakatu 11A, 2krs.

  • Akupunktio opiskelijahinta 40 min – 20 e (VAIN yläraaja, olkapää tai yläniska/päänsärkyasettelut)
  • Hieronta 25 min – 30 e (esim. niska-hartiaseudun hieronta)
  • Hieronta 50 min – 50 e (esim. koko selän ja niska-hartiaseudun hieronta)
  • Hieronta 70 min – 60 e (esim. alaraajojen hieronta, alaselkä)

Hierontalahjakortit

Hierontalahjakortteja mahdollista ostaa Asemakadun toimipisteeseen.

Hierontalahjakortti sisältää lahjakortin, kirjekuoren sekä kortin toimituksen postitse 1. luokan postissa laskun maksamisen jälkeen. Lahjakortin ja postituksen hinta on 3 e valitun hieronnan keston lisäksi.

Hierontalahjakortti on voimassa vuoden.